str. Doinei nr. 54, bl. 1,apartament 2 ,Fundeni, Ilfov
0724.377.291
021.241.5312

contact_at_vegasimobiliare.ro
VANZARI
INCHIRIERI
Oferte Speciale
Esti vanzator si nu stii cat valoreaza proprietatea ta?

 

Esti vanzator si nu stii cat valoreaza proprietatea ta? Contacteaza echipa nostra pe mail sau telefonic si in cel ami scurt timp un consultant v-a lua legatura cu tine. Vom venii la d-voastra pentru a evalua proprietatea si pentru a va explica toate etapele unei tranzactii imobiliare.
Suntem aici si pentru a gasi solutii la problemele d-voastra, daca ele exista. Doriti sa vindeti dar nu aveti toate actele necesare incheierii unui contract de vanzare la notariat? Noi vom venii in ajutorul d-voastra si va asiguram gratuit consultanta juridica si orice fel de informatii necesare, astfel incat sa rezolvam eventualele probleme.
Colaboram cu specialisti in domeniu : expert cadastral, auditor enegetic,broker de credite, birouri notariale, banci, arhitecti.

e

Contacteaza echipa nostra pe mail sau telefonic si in cel ami scurt timp un consultant v-a lua legatura cu tine. Vom venii la d-voastra pentru a evalua proprietatea si pentru a va explica toate etapele unei tranzactii imobiliare.Suntem aici si pentru a gasi solutii la problemele d-voastra, daca ele exista.

Doriti sa vindeti dar nu aveti toate actele necesare incheierii unui contract de vanzare la notariat?

Noi vom venii in ajutorul d-voastra si va asiguram gratuit consultanta juridica si orice fel de informatii necesare, astfel incat sa rezolvam eventualele probleme.Colaboram cu specialisti in domeniu : expert cadastral, auditor enegetic,broker de credite, birouri notariale, banci, arhitecti.

Cautare
Tip tranzactie
Tip imobil
Judet
Zona
Pret (EURO)
 
Suprafata
 
 
Cauta
Cautare id
Convertor valutar
Curs valutar
1 EURO=4.6606 RON
1 USD=3.7886 RON
Despre noi
Contact
Servicii
Site realizat pentru VEGAS IMOBILIARE